Privacyverklaring


Alle gegevens die ik van je krijg of heb gekregen, zijn en blijven alleen toegankelijk voor mij. Ik beheer mijn klantenbestanden en emailverkeer zelf.

Ik open mijn gegevensbestanden alleen op mijn eigen beveiligde laptop via beveiligde netwerken. Alle beveiligings up-dates download ik meteen.

Hieronder kun je lezen welke gegevens ik bewaar, met welk doel en hoe lang.

Wanneer je een afspraak maakt voor een opstelling of een andere dienst van mij afneemt waarvoor je betaalt, vraag ik je:
- naam en adres voor op de nota
- telefoonnummer om je te kunnen bellen als de afspraak onverhoopt verplaatst moet worden

Ik bewaar je mailadres, naam, adres en telefoonnummer tot jij je uitschrijft. Ik vraag je daar sinds 25 mei 2018 in de afspraakmail expliciet toestemming voor. En ieder die al langer op mijn maillijst staat, vraag ik per mail alsnog om toestemming hiervoor.

Je kunt op elk moment bij mij opvragen welke gegevens of mails ik van je heb. Je kunt op elk moment zonder opgaaf van reden mij verzoeken jouw mails of inhoudelijke gegevens te wijzigen of te verwijderen en dat zal ik dan meteen doen. Mail naar opstellingenwerk@live.nl of bel 06 49399309.

On-line geleverde diensten moeten voor de Belastingdienst 10 jaar worden bewaard. Dat betekent dat ik de opstellingen per mail en andere adviserende uitwisselingen 10 jaar lang bewaar. Ook handig om er met jou op terug te kunnen komen wanneer je later in de tijd weer contact met me opneemt.

Als je in mijn mailbestand staat, krijg je een enkele keer per jaar een Opstellingenwerk Nieuwsbericht. In elk bericht kun je je hier direct voor afmelden, ik verwijder dan al je persoonsgegevens uit mijn bestand.

Gaat er volgens jou iets niet goed met jouw gegevens bij Opstellingenwerk? Laat het me weten, ik verneem graag je kritiek. Als je wilt kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze website Opstellingenwerk Anneke Meiners kun je vrij bezoeken, ik houd geen naar de persoon herleidbare gegevens bij. Binnenkort gaat deze website in de revisie, als er op dit gebied veranderingen zijn lees je dat hier.

Heb je vragen over jouw gegevens bij Opstellingenwerk of wil je meer details weten, neem dan contact met me op. Mail naar opstellingenwerk@live.nl of bel 06 49399309.
Ik ben je graag van dienst.


Met hartelijke groet,

Anneke Meiners


Franeker, 24 mei 2018